Spaghetti met aubergine in tomatensaus met knoflook

Spaghetti met aubergine in tomatensaus met knoflook

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Spaghetti met aubergine in tomatensaus met knoflook

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 350 g spaghetti
    • 1 zak Bertolli Pastasaus Knoflook
    • 50 g pijnboompitten
    • 1 aubergine
    • 1 rode ui
    • 1 el Bertolli voor koken, bakken en roerbakken
    • 6 blaadjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snipper de ui. Snijd de aubergine in stukjes en hak de basilicum fijn.
  2. Verwarm de vloeibare margarine in een hapjespan. Fruit hierin eerst de ui, voeg vervolgens de aubergine toe en schep dit even om. Doe nu de pastasaus erbij en laat de saus 8 á 10 minuten zachtjes stoven.
  3. Roer tot slot de pijnboompitjes en de basilicum door de saus, verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erop.

Misschien vind je dit ook wel lekker!