Spaghetti met balletjes

Spaghetti met balletjes

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Spaghetti met balletjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tomaten
    • 1 ui
    • 1 ei
    • 2 blikken tomaten blokjes
    • 75 g
    • 2 teentjes knoflook
    • 2 el
    • 500 g verse spaghetti
    • 300 g
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar in kokend water met zout. Giet daarna af.

  2. Doe het gehakt met de paneermeel, het ei, peper en zout in een kom en meng door elkaar. Rol er kleine balletjes van.

  3. Snipper de ui en knoflook fijn. Pak een grote braadpan en verhit deze. Fruit de ui en knoflook glazig in 2 eetlepels olijfolie en schep uit de pan. Bak daarna de balletjes aan totdat ze rondom gaar en bruin zijn. Schep de ui en knoflook terug in de pan en voeg de blikken tomatenblokjes toe. Laat dit een minuut of 5 pruttelen. Snijd in de tussentijd de tomaten in grove blokjes.

  4. Schep de spaghetti door de saus en warm nog een paar minuten door. Serveer met de tomatenblokjes, geraspte kaas en eventueel wat blaadjes basilicum.