Spaghetti met kip en spinazie

Spaghetti met kip en spinazie

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Spaghetti met kip en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 50 g pijnboompitten
    • 400 g spaghetti
    • 3 kipfilets
    • 1 bakje kastanje champignons
    • 1 pakje boursin roomkaas
    • 3 el olijfolie extra vierge
    • 6 zongedroogde tomaten
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in blokjes. Borstel de champignons schoon en snijd in vieren. Snijd de zon-gedroogde tomaten in dunne reepjes en ontdooi de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  2. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  3. Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de kipfiletblokjes bruin op hoog vuur. Voeg de champignons toe en roerbak enkele minuten. Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas. Schep zachtjes om. 

  4. Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog eventjes goed door.

  5. Verdeel de spinazie over 4 borden en serveer.

Misschien vind je dit ook wel lekker!