Spaghetti met pecorinokaas & knoflooksaus, kip en asperges

Spaghetti met pecorinokaas & knoflooksaus, kip en asperges

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Spaghetti met pecorinokaas & knoflooksaus, kip en asperges

Ingrediënten voor 2 personen
    • 200 g Bertolli Pasta Spaghetti
    • 100 g asperges
    • 150 g kipfilet
    • 2 el Bertolli vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
    • 1 pot Bertolli Pastasaus Pecorinokaas & Knoflook
Minder dan 30 minuten

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

  2. Maak de asperges schoon, schil de witte asperges (de groene hoeven niet geschild te worden). Snijd een klein stukje van de harde onderkant van de asperges af. Snijd de asperges vervolgens schuin in stukjes van ca. 3 cm. 

  3. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met wat zout en peper.

  4. Verhit de vloeibare margarine in een ruime koekenpan en bak hierin de kip 5 minuten op een hoog vuur. Schep de kip geregeld om. Voeg de asperges toe en bak ze 5 minuten mee. Roer de pastasaus erdoor en verwarm deze in 3 minuten. 

  5. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden en schep de saus erover.

Een spaghetti met pecorinokaas & knoflooksaus, kip en asperges voor een verrukkelijk Italiaans pasta gerecht om van te smullen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!