Spaghetti met pompoen en walnoten

Spaghetti met pompoen en walnoten

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Spaghetti met pompoen en walnoten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el olijfolie
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 200 ml (Tip: BB finesse voor koken)
    • 300 g volkoren spaghetti
    • 50 g walnoten (grof gehakt)
    • 3 el Parmezaanse kaas (geraspt)
    • 1 biologische pompoen
    • 2 tl
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Halveer de pompoen. Schep met een lepel de draden en pitten eruit. Schil de pompoen desgewenst met een dunschiller en snijd in blokjes.

  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen.
  3. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui. Bak de pompoen 5 minuten mee. Voeg de room met de salie en de noten toe. Stoof de pompoen afgedekt in 10 minuten zacht.

  4. Giet de spaghetti af en schep door de pompoen. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  5. Verdeel over 4 borden en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Misschien vind je dit ook wel lekker!