Spaghetti met rucola, walnoten en cherrytomaatjes

Spaghetti met rucola, walnoten en cherrytomaatjes

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Spaghetti met rucola, walnoten en cherrytomaatjes

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g volkoren spaghetti
    • 30 g walnoten (gepeld)
    • 1 teentje knoflook
    • 1 tl olijfolie
    • 50 g rucola
    • 300 g cherrytomaatjes
    • 6 lente-uitjes
    • 1 el geraspte Parmezaanse kaas
    • 4 tl Becel ProActiv voor op brood
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de richtlijnen op de verpakking, zonder zout. Laat de spaghetti vervolgens uitlekken.
  2. Hak de walnoten grof en halveer de cherrytomaten. Snijd de lente-uitjes fijn. Pel en snipper de knoflook.
  3. Verhit de olie in een braadpan. Roerbak de tomaten gedurende 2 minuten. Doe de lente-uitjes en de knoflook erbij en fruit ze 1 minuut aan. Doe de walnoten, de spaghetti en de helft van de rucola erbij en breng dat op smaak met wat zwarte peper. Meng alles goed door elkaar en warm dit nog 1 minuut door.
  4. Neem de pan van het vuur en roer de Becel erdoorheen. Dek de pan af en laat deze 1 minuut rusten. Kruid het naar smaak. 

  5. Verdeel de spaghetti over 2 borden of kommen en strooi de rest van de rucola en Parmezaanse kaas erover. Meteen opdienen.
Bron: Becel

Misschien vind je dit ook wel lekker!