Spaghetti met tomaten-groentesaus

Spaghetti met tomaten-groentesaus

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Spaghetti met tomaten-groentesaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g gorgonzola
    • 125 ml
    • 200 g doperwten
    • 3 el olijfolie
    • 2 blikken gepelde tomaten
    • 1 struik bleekselderij
    • 4 runderbraadworsten
    • 2 knoflooktenen
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de braadworsten in circa 15 minuten gaar.

  2. Verhit in een hapjespan 1 el olijfolie. Bak de knoflook met de bleekselderij 2 minuten. Voeg de gepelde tomaten toe en druk ze met een spatel stuk. Kook 5 minuten zachtjes tot een dikke saus. Voeg de doperwten met de kookroom toe en verwarm nog 5 minuten tot de erwten warm en knapperig zijn. Voeg zout en peper naar smaak toe.

  3. Giet de spaghetti af en schep door de groentensaus. Schep de spaghetti op 4 borden en leg er een braadworst bij.