Spaghetti met tonijn en spinazie

Spaghetti met tonijn en spinazie

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Spaghetti met tonijn en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 blikjes tonijn in olijfolie a 185 g (uitgelekt)
    • 3 el olijfolie
    • 300 g spaghetti
    • 3 tenen knoflook (fijngehakt)
    • 100 g zwarte olijven (grofgehakt)
    • 2 el pijnboompitten
    • 600 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord.
  2. Verhit de olie in de koekenpan. Fruit de knoflook 1 minuut.

  3. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Giet de spaghetti af.

  4. Meng de spaghetti met de tonijn en de olijven door de spinazie. Breng op smaak met zout en peper. 

  5. Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!