Spaghetti met visfilets en paprika

Spaghetti met visfilets en paprika

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Spaghetti met visfilets en paprika

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 rode paprika's
    • 1 ui
    • peper en zout
    • 3 el Bertolli vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
    • 1 tl gedroogde marjolein
    • 400 g visfilets
    • 350 g spaghetti
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Halveer de paprika’s, verwijder zaadlijsten en zaadjes en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Pel en snijd de ui in dunne ringen. 

  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Vang bij het afgieten 2 eetlepels kookvocht op.

  3. Verhit de vloeibare margarine en bak hierin de ui en de paprika kort aan. Breng de groenten op smaak met de marjolein en wat peper en zout. Plaats het deksel op de pan en laat de groenten 10 minuten stoven. Roer af en toe om. 

  4. Leg de visfilets bij de groenten in de pan en laat het gerecht afgedekt nog 5 minuten zachtjes pruttelen.

  5. Voeg het achtergehouden pastakookwater toe aan de saus en meng er dan de pasta door. Serveer direct.