Spaghetti met witlof en gorgonzola

Spaghetti met witlof en gorgonzola

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Spaghetti met witlof en gorgonzola

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 gedroogde tomaten (in reepjes)
    • 200 ml
    • 700 g witlof (in partjes)
    • 300 g spaghetti
    • 2 el hazelnoten (grof gehakt)
    • 25 g rucola
    • 2 el olijfolie
    • 150 g gorgonzola (in stukjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin en schud op een bord.

  2. Verhit in de koekenpan de olijfolie. Bak de witlof in 5 minuten knapperig gaar. Voeg de slagroom, de gorgonzola en de tomaatjes toe en verwarm nog 2 minuten.

  3. Giet de spaghetti af en meng door de witlof. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en bestrooi met de rucola en de hazelnoten.