Spaghetti olio et aglio met regenboog wortels

Spaghetti olio et aglio met regenboog wortels

Een recept van Foodbloggers ThreeGirlsOneKitchen
Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Spaghetti olio et aglio met regenboog wortels

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten:

    • 300 g spaghetti (volkoren)
    • 15 wortels (gekleurde)
    • 2 uien
    • 3 teentjes
    • 1 potje zongedroogde tomaatjes (ca. 20 stuks)
    • verse Italiaanse kruiden (salie/tijm/oregano)
    • 200 g
    • olie van olijf
    • peper en zout
Minder dan 30 minuten

Bereiding:

  1. Was en snijd de wortel in plakjes. Snipper de ui en pers de knoflook.
  2. Verwarm een flinke scheut olijfolie in een wok en voeg de wortel, ui en knoflook toe.
  3. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de verpakking. Bak de wortels voor ongeveer 10 minuutjes met de knoflook en de ui en breng het op smaak met peper/zout, verse kruiden en voeg de zongedroogde tomaatjes toe.
  4. Snijd de feta in blokjes en serveer in blokjes over de pasta.

Misschien vind je dit ook wel lekker!