Spaghetti tomaat en olijven

Spaghetti tomaat en olijven

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Spaghetti tomaat en olijven

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 blaadjes basilicum
    • 1 pot zwarte olijven zonder pit
    • 400 g pastinaken
    • 400 g Bertolli pasta spaghetti
    • 750 g trostomaten
    • 150 ml olijfolie
    • 2 teentjes knoflook
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel het vel van de tomaten, door een kruis te snijden aan de onderkant en een halve minuut te dompelen in kokend water. Laat de tomaten afkoelen en pel het vel van de tomaten en snij de tomaat in vieren.

  2. Snijd de knoflook en courgette klein. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook. Laat het vervolgens afkoelen en voeg de olijven, tomaten en aubergine toe. Laat het op kamertemperatuur afgedekt marineren.

  3. Kook de spaghetti volgens de verpakking. Voeg alles samen en laat alles nog een minuutje doorwarmen. Breng het gerecht op smaak met wat zout en peper. En voeg nog wat basilicum blaadjes toe.