Spek-ui bladerdeeghapjes

Spek-ui bladerdeeghapjes

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Spek-ui bladerdeeghapjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 1 prei
    • geraspte kaas jong belegen
    • 150 g spekjes
    • 8 vellen bladerdeeg
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Laat de bladerdeeg vellen minimaal 5 minuten ontdooien. Bak ondertussen de spekjes zonder olie. Snij de ui en prei in ringen.

  3. Als de spekjes gaar zijn, voeg dan de ui en de prei toe en bak deze nog een aantal minuten mee. 

  4. Doe de bladerdeeg vellen alvast 10 minuten in de oven, zodat de bodem goed kan garen.

  5. Verdeel de spekjes met ui en prei vervolgens over het bladerdeeg. Strooi er wat kaas over.

  6. Zet deze opnieuw ca. 10 minuten in de oven. Serveer de bladerdeeghapjes koud of warm.

Misschien vind je dit ook wel lekker!