Speklap met witlof-radijssalade

Speklap met witlof-radijssalade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Speklap met witlof-radijssalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 stuks lente ui
    • 1 kg krieltjes
    • 400 g witlof
    • 3 el
    • 3 el Hellmann's mayonaise
    • 1 bos radijsjes
    • 4 stuks speklapjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in 8 minuten gaar. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie.

  2. Bestrooi de speklappen met zout en peper en bak het vlees in 15 minuten bruin en gaar.

  3. Meng in een schaal de halvanaise met de yoghurt.
  4. Schep er de witlof, radijs en lente-ui door en breng op smaak met zout en peper.

  5. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de aardappelen in 8 minuten goudbruin en gaar.

  6. Verdeel de speklappen en salade over 4 borden.

  7. Serveer met de aardappelen.