Spinazie-gehaktschotel met mozzarella

Spinazie-gehaktschotel met mozzarella

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Spinazie-gehaktschotel met mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 tl gedroogde oregano
    • 125 g mozzarella
    • 700 g aardappelschijfjes
    • 2 tenen knoflook
    • 450 g
    • 1 el olijfolie
    • 300 g
    • 250 g cherrytomaatjes (gehalveerd)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. 

  2. Fruit de ui met de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bak 2/3 van de tomaatjes 2 minuten mee. Voeg zout en peper naar smaak toe. 

  3. Schep het gehakt in de ovenschaal. Laat de spinazie goed uitlekken en verdeel over het gehakt. Dek af met de aardappelschijfjes. 

  4. Leg er de mozzarella met de resterende tomaatjes op en bestrooi het geheel met de oregano. Bak de spinazieschotel in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar.

Misschien vind je dit ook wel lekker!