Spinaziesalade met geitenkaas, rode ui, pijnboompitten en framboos

Spinaziesalade met geitenkaas, rode ui, pijnboompitten en framboos

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Spinaziesalade met geitenkaas, rode ui, pijnboompitten en framboos

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 rode ui (groot)
    • 250 g verse spinazie (blaadjes)
    • 1 tl grove mosterd
    • 200 g zachte geitenkaas
    • zout en peper
    • 1 el vloeibare margarine
    • 75 g pijnboompitten
    • 100 g verse frambozen
    • 6 el Calvé Slasaus Yoghurt (naar smaak)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Was de spinazieblaadjes en laat goed uitlekken in een vergiet. Pel de rode ui en snijd in dunne ringen. Snijd kleine blokjes van de geitenkaas.

  2. Verhit een pan en voeg de vloeibare margarine toe. Fruit de rode ui samen met de pijnboompitten. 

  3. Doe 6 eetlepels slasaus in een kom en voeg daar een paar frambozen aan toe. Prak het geheel fijn en breng op smaak met grove mosterd, peper en zout.

  4. Meng in een schaal de spinazieblaadjes met de rode ui, de pijnboompitten en de kaas. Schep voorzichtig de frambozen door de salade en breng op smaak met de dressing. Verdeel de spinaziesalade over de borden.

Heerlijke spinaziesalade met geitenkaas, rode ui, pijnboompitten en frambozen. Erg lekker met zelfgemaakte aardappelpuree en kipfilet.

Bron: Calvé