Spinaziestamppot met ei

Spinaziestamppot met ei

Mag even duren Erg makkelijk Goedkoop

Spinaziestamppot met ei

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg aardappel
    • melk of kookvocht
    • 1 ui
    • 1 rookworst
    • 600 g
    • peper en zout
    • 1 teen knoflook
    • 1 handje pijnboompitten
    • 4 eieren
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. 

  2. Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard.

  3. Kook de aardappels in ongeveer 15 tot 20 minuten gaar en kook in de laatste 5 minuten ook de rookworst mee.

  4. Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en fruit het uitje met de knoflook aan. 

  5. Voeg de spinazie toe aan de uitjes. Bak het mee tot het geslonken is en zet vervolgens het vuur uit.

  6. Stamp de aardappels fijn met een snufje zout, peper, een scheut melk of kookvocht en het spinaziemengsel. 

  7. Serveer de spinaziestamppot met de gekookte eieren, de rookworst en de pijnboompitten.

  8. Aantal kcal: 615 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!