Spinaziestamppot met kibbeling

Spinaziestamppot met kibbeling

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Spinaziestamppot met kibbeling

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 grote beker (à 200 gr) crème fraîche
    • 1 rode ui (gesnipperd)
    • 400 g kibbeling
    • 2 el olijfolie
    • 1.5 kilo kruimige aardappelen (geschild)
    • 450 g (wilde) spinazie (gewassen)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de kibbeling in 5 minuten krokant.

  3. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de crème fraîche tot een smeuïge puree.
  4. Zet de pan terug op laag vuur. Schep de spinazie in kleine porties erdoor. Voeg de ui met zout en peper naar smaak toe.
  5. Verdeel de stamppot met de kibbeling over 4 borden.
  6. Aantal kcal: 530 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!