Spruitenschotel met shoarma

Spruitenschotel met shoarma

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Spruitenschotel met shoarma

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 pak (à 400 gr) iglo field fresh spruitjes
    • 300 g shoarmavlees
    • 200 ml
    • 2 el zonnebloemolie
    • 2 uien (in ringen)
    • 1 kg kruimige aardappelen (geschild)
    • 100 g jong belegen kaas
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  3. Bereid de spruitjes volgens de aanwijzingen.
  4. Verhit de olie in een koekenpan. Fruit de uiringen. Bak de vleesreepjes bruin en gaar.

  5. Verwarm de melk.
  6. Schep de spruitjes met zout en peper naar smaak door het vlees. Schep in de ovenschaal.
  7. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de melk tot puree.
  8. Schep de puree op de spruitjes. Bestrooi met de kaas en bak in ca. 25 minuten goudbruin.

Misschien vind je dit ook wel lekker!