Stamppot met zoete aardappel, feta en walnoten

Stamppot met zoete aardappel, feta en walnoten

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Stamppot met zoete aardappel, feta en walnoten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 50 g rucola
    • 2 uien
    • 2 kg zoete aardappelen
    • peper en zout
    • 1 handje walnoot
    • 100 g
    • 1 blokje groentebouillon (Knorr)
    • 1 bakje cherrytomaatjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Breng een pan met water aan de kook. Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes. 

  2. Kook de zoete aardappelblokjes ca. 10 minuten samen met een bouillonblokje.

  3. Snijd ondertussen de feta, tomaatjes en ui in stukjes. Hak de walnoten fijn met een groot mes. 

  4. Stamp de gekookte aardappelen fijn samen met het uitje en een beetje kookvocht.

  5. Voeg vervolgens de feta, tomaatjes, walnoten en rucola toe en meng met een lepel alles door elkaar. Breng het geheel op smaak met een snufje zout en peper.

Misschien vind je dit ook wel lekker!