Stamppot paksoi met satéballetjes

Stamppot paksoi met satéballetjes

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Stamppot paksoi met satéballetjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el Calvé pindakaas
    • 4 el Croma bakken en braden vloeibaar
    • 1 ei
    • 1 kg aardappels (kruimig)
    • 2 struiken paksoi
    • 100 ml
    • 3 el
    • 350 g tartaar
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Schil de aardappels en snijd in stukken. Kook ze in zo'n 20 minuten gaar.

  2. Meng de tartaar met pindakaas en ei. Hier draai je vervolgens 8 balletjes van. Verhit de magarine een pan en bak de balletjes bruin. 

  3. Meng ketjap bij de balletjes en laat deze in 15 minuten garen met een deksel op de pan. Snijd de paksoi in reepjes. Verwarm de melk.

  4. Meng de aardappels met de paksoi en melk. Stamp dit door elkaar en laat nog even kort verhitten. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Misschien vind je dit ook wel lekker!