Stoofpotje van konijn en rozemarijn

Stoofpotje van konijn en rozemarijn

Ik heb alle tijd Makkelijk Iets duurder

Stoofpotje van konijn en rozemarijn

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 konijn (in stukken)
    • 5 dl
    • 4 el
    • 2 dl
    • 1 el arachideolie
    • 3 el olijfolie
    • 3 takjes
    • 2 (fijngesnipperd)
    • 1 el peperkorrel
    • peper
    • zout
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C.

  2. Meng in een kommetje de mosterd met de olie. Wentel er de stukken konijn in.

  3. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een gietijzeren stoofpan. Bak de stukken konijn rondom.

  4. Voeg de peper, knoflook en de rozemarijntakjes toe. Blus met de witte wijn en de kippenbouillon. Doe het deksels op de pot en zet 45 minuten in de voorverwarmde oven, of tot het konijn zacht is.

  5. Serveer met gekookte aardappelen. Lekker met jonge worteltjes en fijne boontjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!