Stoofpotje van witlof en zalm

Stoofpotje van witlof en zalm

Mag even duren Erg makkelijk Goedkoop

Stoofpotje van witlof en zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 plakjes zalmen
    • 1 blokje margarine
    • 2 stronkjes witlof
    • sojaroom
    • 2 blokjes
    • scheutje olijfolie
    • peper
    • zout
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snijd de harde kern aan de onderkant van het witloof weg en verdeel de stronkjes in middelgrote stukken. Verhit de olijfolie en bak het witloof hierin glazig. Draai het vuur lager en laat het witloof beetgaar worden.

  2. Doe de verkruimelde visbouillonblokjes in de pan. Giet er een scheut sojaroom bij en laat goed warm worden. Snijd de zalm in reepjes en doe ze in de pan. Roer stevig en kruid met peper en eventueel wat zout.

  3. Smelt de margarine kort en druppel dit over de zalm. 

Misschien vind je dit ook wel lekker!