Stoverij van everzwijn

Stoverij van everzwijn

Ik heb alle tijd Iets moeilijker Duur

Stoverij van everzwijn

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 600 g
    • 0.5 tl mosterdzaadjes
    • 0.5 tl komijnzaadje
    • 2 wortels
    • 0.25 pompoen
    • 3 stengels selderij
    • 4 sjalotten
    • 1 citroen (geraspte schil )
    • 1 takje verse rozemarijn (de naaldjes)
    • 1 tl tomatenpuree
    • 400 ml
    • 50 ml
    • 40 ml
    • 1 tl balsamicoazijn
    • 0.5 tl zwarte peperbol
    • 0.5 tl cayennepeper
    • olijfolie
    • peper
    • zout
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Schil de wortelen en de pompoen en spoel de bleekselderij. Snijd de groenten in stukken en pel de sjalotten.

  2. Doe de rozemarijn, de peperbolletjes, de mosterdzaadjes, de komijn, de cayennepeper en een snufje zout in een vijzel en stamp fijn.

  3. Braad het vlees aan in olijfolie. Voeg er de groenten, de tomatenpuree en de kruidenmix aan toe. Blus af met de wijn en schenk er de wildfond bij. Laat 2 uur zachtjes sudderen.

  4. Doe de geraspte citroenschil, de marsala en balsamicoazijn bij de stoverij en breng op smaak met peper en zout.

Misschien vind je dit ook wel lekker!