Sudtirolese aardappeltjes met saucijs

Sudtirolese aardappeltjes met saucijs

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Sudtirolese aardappeltjes met saucijs

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el (fijngehakt)
    • 700 g sperziebonen (schoongemaakt)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 4 rundersaucijzen
    • 700 g aardappelpartjes (koelvers)
    • 3 el zwarte olijven
    • 75 g (in reepjes)
    • 4 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de rundersaucijzen in 15 minuten bruin en gaar.

  2. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar.

  3. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de ui met de bacon 2 minuten. Voeg de aardappeltjes toe en bak ze in 8 minuten goudbruin en gaar. Schep er de peterselie met zout en peper naar smaak door.

  4. Giet de sperziebonen af en schep er de olijven met zout en peper naar smaak door.
  5. Verdeel de aardappeltjes met het vlees over 4 borden en serveer met de boontjes.