Sweet Chilli noedels met kip, asperges en lente ui

Sweet Chilli noedels met kip, asperges en lente ui

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Sweet Chilli noedels met kip, asperges en lente ui

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 zak Conimex woknoedels
    • 500 g groene asperges
    • 1 bosje lente-uitjes
    • 2 el Conimex wokolie
    • 300 g kipreepjes
    • 10 el Conimex Woksaus Sweet Chili
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.
  2. Snijd ondertussen 2 cm van de (wat stugge) onderkant van de asperges. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de asperges schuin in dikke plakjes (houd de topjes heel).
  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wokolie toe en wok de kipreepjes 4 minuten. Voeg de asperges toe en roerbak nog 5 minuten.

  4. Voeg 8-10 eetlepels woksaus toe en wok nog 1 minuut. Schep vervolgens de wok noedels en de lente-uiringetjes door het gerecht en warm goed door.

Noedels met kip. Heerlijke Aziatische Chili noedels met geroerbakte kip, groene asperges en lente-ui. De Conimex Woksaus Sweet Chili geeft dit gerecht een licht pittige smaak en is lekker in combinatie met Conimex Kroepoek Cassave.

Bron: Conimex