Taco’s met gebakken champignons en salsa

Taco’s met gebakken champignons en salsa

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Taco’s met gebakken champignons en salsa

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g champignons
    • 150 g jong belegen kaas (grof geraspt)
    • 1 gegrilde paprika (op zoetzuur uit pot)
    • 6 el Blue Band Finesse voor Verrijken
    • 3 el Blue Band Vloeibaar
    • 1 courgette
    • 6 el tomatenketchup
    • 350 g varkensvleesreepjes
    • 3 el taco kruidenmix
    • 12 taco schelpen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de champignons in vieren en de courgette in kleine blokjes. Hak de paprika in kleine stukjes en meng die met de tomatenketchup.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de vleesreepjes met de tacokruiden 5 minuten. Voeg de champignons en de courgette toe en wok nog 6 minuten.
  3. Verwarm ondertussen de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Vul de taco’s met het champignonvleesmengsel. Schep er een flinke lepel gegrilde paprikasaus, de Finesse voor Verrijken en de geraspte kaas op.

  5. Leg de taco’s op 4 borden en serveer direct.

Misschien vind je dit ook wel lekker!