Taco's met guacamole

Taco's met guacamole

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Taco's met guacamole

Ingrediënten voor 6 personen
  • Ingrediënten

    • 1 groene paprika
    • 1 limoen
    • koriander
    • 1 rode paprika
    • 1 lente ui
    • 1 ui
    • kaas (geraspte)
    • 1 tl paprikapoeder
    • 2 tomaten
    • 500 g
    • 12 tacoschelpen
    • 250 ml
    • 2 tenen knoflook
    • 2 el crème fraîche
    • 1.5 tl komijn
    • 2 avocado's
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de ui en paprika zacht in de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, het paprikapoeder en de komijn toe en bak nog 1-2 minuten.

  2. Doe het gehakt erbij en roer tot het bruin is. Giet de bouillon erbij, dek de pan af en laat alles 45 minuten stoven.

  3. Meng de tomaten met het limoensap, de lente-ui en koriander en breng op smaak met zout en peper.

  4. Prak de avocado's met een vork en knijp de limoensap erboven uit. Voeg vervolgens de crème fraîche, zout en peper toe en meng alles.

  5. Verdeel de tacoschelpen over een bakplaat en laat ze in 3-4 minuten in de oven knapperig worden. Zet alles op tafel en laat iedereen zijn eigen taco’s samenstellen.

  6. Aantal kcal: 552 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!