Tagliatelle met asperges en zalm

Tagliatelle met asperges en zalm

Snel klaar Makkelijk Duur

Tagliatelle met asperges en zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg witte asperge
    • 250 g verse zalm (in stukjes)
    • verse dille (voor de garnering)
    • 2 zakjes Knorr Saus voor Asperges
    • 2 el
    • 300 g tagliatelle
    • 1 citroen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de asperges en snijd het onderste houtige stukje eraf. Kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal ze uit het water en laat ze uitlekken. Snijd ze daarna in schuine stukken van 3-4 cm. Houd ze warm tot gebruik.

  2. Kook de tagliatelle beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Maak, terwijl de asperges en de pasta koken, de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de aspergestukjes, de blokjes zalm en het citroensap toe en laat alles samen nog 2 minuten zachtjes koken.

  4. Rasp ca. 3/4 eetlepel citroenschil van de citroen op de fijnste gaatjes van een rasp (of met een citrusrasp). Giet de pasta af en schep om met de citroenrasp.
  5. Verdeel de pasta over de borden en schep in het midden de zalmsaus. Bestrooi met zwarte peper en garneer met dille.

Bron: Knorr