Tagliatelle met asperges, oesterzwammen en Parmezaanse kaas

Tagliatelle met asperges, oesterzwammen en Parmezaanse kaas

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Tagliatelle met asperges, oesterzwammen en Parmezaanse kaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g Parmezaanse kaas
    • 500 g groene asperges
    • 400 g oesterzwammen
    • 300 g gorgonzola
    • 2 uien
    • 4 el olijfolie
    • 2 zakken bertolli pastasaus truffels & room
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een grillpan, snijd het onderste stugge stukje (ca. 2 cm) van de asperges en bestrijk ze dun met olie. Grill de asperges vervolgens plusminus 5 minuten aan beide kanten, en houd deze apart.

  2. Scheur de oesterzwammen in grove repen en de ui in halve ringen. Verhit een koekenpan en bak de oesterzwammen in 2 eetlepels olie samen met de ui goudbruin. Zet het vuur laag en voeg de inhoud van de zak pastasaus Truffels & Room toe en verwarm deze kort. Halveer de asperges en schep ze door de saus.

  3. Verdeel de tagliatelle over 2 borden en verdeel de saus met de asperges, de ui en de oesterzwammen over de pasta. Strooi de Parmezaanse kaas over het gerecht en serveer de tagliatelle Truffels & Room met groene asperges en oesterzwammen.