Tagliatelle met champignon roomsaus

Tagliatelle met champignon roomsaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Tagliatelle met champignon roomsaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui (gesnipperd)
    • 300 g tagliatelle
    • 150 ml (Tip: Blue Band Finesse voor Koken)
    • 100 g (in blokjes)
    • 3 el balsamicodressing
    • 150 g rucola slamelange
    • 250 g champignons (in plakjes)
    • 2 el olijfolie
    • 300 g
    • 2 tl
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. 

  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de salami met de ui 2 minuten.

  3. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bak de champignons 3 minuten mee.

  4. Schenk de kookroom erbij en verwarm de saus nog 5 minuten. Breng op smaak met de salie, zout en peper.

  5. Maak de slamelange aan met de dressing. Giet de tagliatelle af en meng door de saus. Verdeel de tagliatelle over 4 borden. Serveer met de salade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!