Tagliatelle met garnalen

Tagliatelle met garnalen

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Tagliatelle met garnalen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 pak tagliatelle
    • 1 courgette
    • 2 blaadjes
    • 1 teentje knoflook
    • 6 cherry tomaatjes
    • 1 blik tomatenpuree
    • snufje peper en zout
    • 1 bakje garnaal
    • 1 citroen (geraspte schil en sap)
    • takje peterselie
    • scheutje olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de courgettes, laurierblaadjes en knoflook 5 minuten op middelhoog vuur.

  2. Voeg de cherrytomaten, tomatenpuree, wat zout en peper toe; verhit 10 minuten mee.

  3. Voeg voor de laatste 3 minuten de garnalen, het citroensap en de geraspte citroenschil toe. Neem de pan van het vuur als de garnalen roze zijn.

  4. Kook de tagliatelle al dente. Laat uitlekken en bewaar een kop kooknat. Voeg dit met de pasta toe aan de saus.
  5. Roer alles goed door, strooi de peterselie erover en serveer.

Misschien vind je dit ook wel lekker!