Tagliatelle met kerstomaatjes & kippenvleugels

Tagliatelle met kerstomaatjes & kippenvleugels

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Tagliatelle met kerstomaatjes & kippenvleugels

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el olijfolie
    • 600 g kippenvleugels
    • 2 tenen knoflook (geperst)
    • 2 el
    • 500 g cherrytomaatjes (gehalveerd)
    • 2 el
    • 300 g gorgonzola
    • 4 el basilicumblaadjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen.
  2. Verhit in een koekenpan een scheutje olijfolie.

  3. Bestrooi de kippenvleugels met zout en peper. Bak ze in 15 minuten goudbruin en gaar.

  4. Verhit in een hapjespan de resterende 2 eetlepels olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut. Schep de kerstomaatjes erdoor en bak 5 minuut.

  5. Voeg de balsamicoazijn en honing aan de kippenvleugels toe en bak nog 1-2 minuten tot de saus aan de kippenvleugels kleeft.

  6. Giet de tagliatelle af en schep met de basilicum door de kerstomaatjes.
  7. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over 4 diepe borden en leg er de kippenvleugels bij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!