Tagliatelle met zalm, waterkers en citroen

Tagliatelle met zalm, waterkers en citroen

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Tagliatelle met zalm, waterkers en citroen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 2 teentjes
    • 200 ml Blue Band Finesse voor Koken (of Finesse voor Koken Light)
    • 1 biologische citroen
    • 250 g gerookte zalm
    • 1 el Blue Band voor Koken, Bakken en Braden
    • 350 g tagliatelle
    • 75 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Was de citroen, rasp de gele schil dun af en pers de vrucht uit. Snijd de zalm in reepjes. Snijd zo nodig de stugge steeltjes van de waterkers, was de rest en laat goed uitlekken.

  2. Verhit de margarine en fruit de ui met de knoflook. Voeg het citroensap en de Finesse voor Koken erdoor en breng aan de kook. Kook gelijktijdig de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

  3. Schep het uienmengsel met 2/3 deel van de citroenrasp en het Finessemengsel door de tagliatelle.

  4. Houd wat waterkersblaadjes achter voor de garnering en schep de rest met de zalm door de pasta. Bestrooi met de rest van het citroenrasp en de achtergehouden waterkers.