Tagliatelle truffels en room met asperges

Tagliatelle truffels en room met asperges

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Tagliatelle truffels en room met asperges

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g Parmezaanse kaas
    • 5 el olijfolie
    • 2 pakken pastasaus (Bertolli pastasaus truffels & room)
    • 300 g tagliatelle
    • 2 uien
    • 400 g oesterzwammen
    • 300 g groene asperges
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijizingen op de verpakking. 

  2. Verhit ondertussen een grillpan, snijd het onderste stugge stukje (ca. 2 cm) van de asperges af en bestrijk ze dun met olie. Grill de asperges vervolgens ca. 5 minuten aan beide kanten, en houd deze apart.

  3. Scheur de oesterzwammen in grove repen en de ui in halve ringen. Verhit een koekenpan en bak de oesterzwammen in 2 eetlepels olie samen met de ui goudbruin.

  4. Zet het vuur laag en voeg de inhoud van de zak pastasaus toe en verwarm kort.

  5. Halveer de asperges en schep ze door de saus.

  6. Verdeel de tagliatelle over 2 borden en verdeel de saus met de asperges, de ui en de oesterzwammen over de pasta.
  7. Strooi de Parmezaanse kaas over het gerecht en serveer direct.

  8. Bron: Bertolli