Tartaar ‘wellington’

Tartaar ‘wellington’

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Tartaar ‘wellington’

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el Hellmann's mayonaise
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 4 tartaartjes
    • 75 g blauwaderkaas
    • 2 el olijfolie
    • 600 g tomaten
    • 700 g aardappelschijfjes
    • 4 plakjes bladerdeeg
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. 

  2. Rol de deegplakjes iets uit. Beleg elk tartaartje met 2 plakken tomaat, de kaas en bestrooi met zout en peper. Leg er een deegplakje op, vouw aan de onderzijde dicht en maak aan de bovenkant een insnede.

  3. Bak het vlees in de oven in 20 minuten goudbruin en gaar. 

  4. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de aardappelschijfjes in 10 minuten goudgeel en gaar.

  5. Snijd de rest van de tomaat in stukken en meng met de ui, de mayonaise en zout en peper.

  6.  Serveer de tartaartjes wellington met de aardappeltjes en de salade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!