Tartaartje met Griekse tomatensalade & tzatziki

Tartaartje met Griekse tomatensalade & tzatziki

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Tartaartje met Griekse tomatensalade & tzatziki

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g tomaten (in partjes)
    • 4 el tzatzikisaus (beker 250 g)
    • 1 takje peterselie
    • 1 ui
    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild)
    • 2 el rode wijnazijn
    • 6 el olijfolie
    • 75 g
    • 4 tartaartjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in stukken en kook ze 10 minuten. Giet ze af en snijd in partjes.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de aardappelpartjes in 8-10 minuten goudgeel en gaar.

  3. Bak de tartaartjes in 4 minuten bruin en rosé van binnen.

  4. Meng intussen de tomaat en de ui met de resterende 2 eetlepels olijfolie en de wijnazijn.

  5. Schep de feta en peterselie door de salade en breng op smaak met zout en peper. Serveer met een royale lepel tzatzikisaus.

Misschien vind je dit ook wel lekker!