Tartaartjes met champignonsaus, spinazie en tomaatjes

Tartaartjes met champignonsaus, spinazie en tomaatjes

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Tartaartjes met champignonsaus, spinazie en tomaatjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 zakje Knorr champignonsaus
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 4 tartaartjes
    • bakje cherrytomaatjes (gehalveerd)
    • 450 g
    • 3 el Croma Vloeibaar
    • 100 ml
    • 50 g ongezouten pinda’s
    • 1 kg kruimige aardappels
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappels met een snufje zout in 20 minuten gaar. Stamp de aardappels met de melk en 1 eetlepel Blue Band Vloeibaar tot een smeuïge puree.

  2. Verhit 1 eetlepel Blue Band Vloeibaar in een wok en voeg in porties de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie bijna is geslonken de tomaatjes toe en wok nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Bak in 3 eetlepels Croma Vloeibaar, de tartaartjes ca. 3 minuten per kant.

  4. Maak de champignonsaus klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Schep de aardappelpuree met de spinazie en de tartaartjes op de borden. Schenk de saus over de tartaartjes en strooi wat pinda’s over de spinazie.
Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!