Tartaar van rundvlees met Parmezaanse kaas en truffelolie

Tartaar van rundvlees met Parmezaanse kaas en truffelolie

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Tartaar van rundvlees met Parmezaanse kaas en truffelolie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • druppels truffelolie
    • 120 g mooi rundvlees (zonder vetrand)
    • Parmezaanse kaas
    • 1 paar rucola
    • 1 snuf zwarte peper en grof zout
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd het rundvlees met een vlijmscherp mes fijn. Stop het vlees niet in de blender, want dan wordt het een papje. 

  2. Breng de tartar op smaak met een snufje peper en grof zout.

  3. Voeg enkele druppels truffelolie toe en maak het glasgerechtje af met schilfers Parmezaanse kaas en een blaadje rucola.

Misschien vind je dit ook wel lekker!