Teriyaki honing noedels met quorn en paksoi

Teriyaki honing noedels met quorn en paksoi

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Teriyaki honing noedels met quorn en paksoi

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 pakjes Quorn stukjes
    • 10 el Conimex Woksaus (Teriyaki Honing)
    • 2 el Conimex wokolie
    • 25 g geschaafde amandelen
    • 1 paksoi
    • 1 zak boswortels
    • 1 zak Conimex woknoedels
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.

  2. Maak ondertussen de worteltjes schoon en snijd ze schuin in dikke plakjes. Snijd de paksoi in repen. Rooster de amandelen in een droge koekenpan al roerende licht bruin en laat ze op een bord afkoelen.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wokolie toe en roerbak de quorn met de plakjes wortel 4 minuten. Voeg de paksoi toe en wok nog 3 minuten.

  4. Voeg 8-10 eetlepels woksaus toe en wok nog 1 minuut. Schep de noedels door het gerecht en warm goed door. Meng er tot slot de geroosterde amandelen door.

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!