Teriyaki rundvleesreepjes met noedels

Teriyaki rundvleesreepjes met noedels

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Teriyaki rundvleesreepjes met noedels

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g sperziebonen (gehalveerd)
    • 350 g runderreepjes (om te roerbakken)
    • 10 el Conimex Woksaus (Teriyaki Honing)
    • 1 pak Conimex woknoedels
    • 2 rode paprika's
    • 3 lente-uitjes
    • 1 el Conimex wokolie
    • 1 pak Oosterse wokgroenten (à 400 g)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. 

  2. Snijd de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.

  3. Verhit een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel wokolie toe en wok de rundvleesreepjes 3 minuten en voeg vervolgens de sperziebonen en de paprika toen en wok nog 4 minuten.

  4. Schep de lente-uitjes en 8 tot 10 eetlepels woksaus toe en wok nog 1 minuut.

  5. Voeg de noedels toe en warm alles al omscheppend goed door. Serveer op borden.

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!