Thaise groene curry met kip en sperziebonen

Thaise groene curry met kip en sperziebonen

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Thaise groene curry met kip en sperziebonen

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g kipfilets
    • 150 g sperziebonen (diepvries of vers)
    • 1 ui
    • 1 kleine rode peper
    • 150 g
    • 200 ml Conimex kokosmelk
    • 2 el Conimex wokolie
    • 1 pakje Conimex Groene Curry Paste
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen. Snijd de rode peper in kleine stukjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
  2. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Kook de sperziebonen ca. 5 minuten voor.
  4. Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui toe en bak deze kort mee.
  5. Zet het vuur laag en voeg de sperziebonen, de rode peper, de currypasta, de kokosmelk en 50 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de curry 2-3 minuten zachtjes doorkoken. 

  6. Serveer de curry met de gekookte rijst. 

  7. Bekijk ook de video van dit recept en laat je inspireren om deze Thaise Groene curry zelf te maken!

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!