Thaise kipnoedels met aubergine

Thaise kipnoedels met aubergine

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Thaise kipnoedels met aubergine

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el zonnebloemolie
    • 1 aubergine
    • 4 takjes verse koriander
    • 2 el Thaise groene currypasta
    • 1 rode peper
    • 250 g eiermie
    • 2 sjalotjes
    • 300 g kipgehakt
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen.
  2. Verhit in een wok de zonnebloemolie. Bak het kipgehakt in 4 minuten bruin en rul. Bak de sjalot en rode peper 1 minuut mee. Schep de aubergine erdoor en bak in 4-5 minuten gaar.

  3. Voeg de currypasta met 50-75 ml water toe en verwarm nog 4-5 minuten zachtjes. Schep de noedels met de koriander erdoor en verdeel over 4 kommen.