Thaise Massaman Curry met kip en aardappelen

Thaise Massaman Curry met kip en aardappelen

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Thaise Massaman Curry met kip en aardappelen

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g kipfilets
    • 150 g sugarsnaps
    • Conimex wokolie
    • 150 ml
    • 1 pakje Conimex massaman curry paste
    • 1 ui
    • 2 kleine aardappelen
    • 150 g
    • 200 ml Conimex kokosmelk
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de ui in halve ringen, halveer de sugar snaps. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
  2. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de ui en aardappelblokjes toe en bak deze kort mee.
  4. Zet het vuur laag en voeg de currypasta, de kokosmelk en het water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de curry 10-12 minuten zachtjes doorkoken. Voeg dan de sugar snaps toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes doorkoken. 

  5. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Tip: bekijk ook de video van dit recept en laat je inspireren om deze Thaise Massaman curry zelf te maken!

Lees ook: Zó wok je als een pro

Lees ook: Deze groenten doen het in je wok

Lees ook: Eet jij vaak hetzelfde? Zo zet je makkelijk iets nieuws op tafel

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!