Thaise rode curry met kip en babymaïs

Thaise rode curry met kip en babymaïs

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Thaise rode curry met kip en babymaïs

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g kipfilets
    • 150 g peultjes
    • Conimex wokolie
    • 1 ui
    • 100 g babymaïs in blik
    • 150 g
    • 200 ml Conimex kokosmelk
    • 1 pakje Conimex Rode Curry Paste
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de ui in halve ringen en halveer de peultjes. Snijd de babymaïs in de lengte doormidden en halveer ze vervolgens. Snijd de kipfilet in blokjes.

  2. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui en peultjes toe en bak deze kort mee.

  4. Zet het vuur laag en voeg de babymaïs, currypasta, kokosmelk en 50 ml water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het gerecht 2-3 minuten zachtjes doorkoken.

  5. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!