Thaise rode curry

Thaise rode curry

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Thaise rode curry

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g kipfilets
    • 1 ui
    • 400 g (Basmati of Pandan)
    • 100 g cherrytomaatjes
    • 250 ml
    • 1 teen knoflook
    • 3 el rode curry pasta
    • 1 el maizena
    • 100 g
    • 300 g champignons
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1.  Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de kipfilet in stukjes van ongeveer 2 cm. Snipper de ui en knoflook en bak dit kort aan in de pan. Voeg vervolgens de kip toe en bak deze bruin.

  3. Snijd de champignons in plakjes en halveer de tomaatjes. Doe de curry pasta bij de kip en bak kort mee (ca. 2 minuten).

  4. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Voeg vervolgens de champignons toe en laat 5 minuten sudderen.

  5. Voeg op het laatst de cherrytomaatjes en de koriander toe.

  6. Verdeel de rijst met de curry over 4 borden en garneer met nog wat verse koriander. 

Misschien vind je dit ook wel lekker!