Thaise roerbak met garnalen

Thaise roerbak met garnalen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Thaise roerbak met garnalen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g
    • 3 bosuien
    • 500 g Hollandse garnalen
    • 1 el gember
    • 2 el Thaise rode currypasta
    • 3 el Bertolli olijfolie
    • 400 g Thaise roerbakmix
    • 200 g sugarsnaps
    • 100 ml
    • 2 teentjes knoflook
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de sugarsnaps in ruim kokend water in 3-4 minuten beetgaar. Spoel ze af en laat goed uitlekken. 

  2. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en gember zachtjes tot ze gaan geuren. Schep de currypasta erdoor. Schep de roerbakmix door het bakvet en roerbak 2-3 minuten. 

  3. Voeg dan de sugarsnaps en bosui toe en roerbak nog 2 minuten. Voeg vervolgens de garnalen toe. Roerbak de garnalen tot ze net roze en ondoorzichtig worden. Schenk de bouillon erbij en laat het vocht verdampen. Serveer met pandanrijst.

Misschien vind je dit ook wel lekker!