Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst

Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g
    • 400 g witvisfilets
    • wokolie
    • 1 pakje kokosmelk
    • 500 g (Thaise)
    • donkere sojasaus
    • 4 el (gehakt)
    • 1 el Conimex sojasaus
    • 4 el (fijngehakt)
    • 200 g kabeljauwen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de visfilet in mooie blokjes.
  2. Verhit een grote wok, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de visblokjes voorzichtig 1 minuut. Meng er de Conimex Kruidenpasta Rode Curry en de kokosmelk doorheen en laat de vis op laag vuur 5 minuten zachtjes pruttelen
  3. Verhit een el olie in een andere wok of grote hapjespan en roerbak hierin de groenten 3 minuten. Breng ze op smaak met een eetlepel Conimex Sojasaus.
  4. Meng de warme rijst met de koriander. Verdeel de viscurry over 4 borden en schep de korianderrijst en de knapperige groenten ernaast.
  5. Dit gerecht bevat ca. 800 kcal p.p.
Bron: Conimex