Thaise wrap met kalkoen

Thaise wrap met kalkoen

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Thaise wrap met kalkoen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 blaadjes (groot)
    • 500 g kalkoenfilets (gegaard)
    • 1 komkommer
    • 1 wortel
    • 1 rode chilipeper
    • 1 teentje knoflook
    • 1 tl korianderzaad
    • 2 el
    • 150 ml
    • snufje bruine suiker
    • 2 el (gehakt)
    • limoensap
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Scheur het kalkoenvlees in reepjes. Spoel de slabladeren en dep ze droog. Spoel de komkommer, halveer in de lengte en verwijder de zaadjes, snijd vervolgens het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil en rasp de wortelen. Spoel het pepertje, verwijder de zaadjes en hak fijn. Pel en hak de knoflook.

  2. Verhit de olie in een pan en stoof er de knoflook, chilipeper en koriander kort in aan. Blus af met het bier, laat opkoken en haal van het vuur af. Breng op smaak met de suiker en limoensap.

  3. Meng de bierdressing met de kalkoen, komkommer, worteltjes en het basilicum. Verdeel de salade over de slabladeren en serveer meteen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!