Tilapiafilet met mosterd-dillesaus

Tilapiafilet met mosterd-dillesaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Tilapiafilet met mosterd-dillesaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el olijfolie
    • 400 g tilapiafilets
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 el mosterd
    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild)
    • 1 dillesaus mix voor vis
    • 1 el citroensap
    • bosje peterselie (fijngehakt)
    • 500 g gebroken sperziebonen (koelvers)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in een bodem water met zout in 15 minuten gaar.

  2. Kook de sperziebonen in een bodem water met zout in 6 minuten beetgaar.

  3. Bereid de dillesaus volgens de aanwijzingen en roer er de mosterd door.
  4. Bestrooi de tilapiafilet met zout en peper. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de vis in 2 minuten per kant bruin en gaar.

  5. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Meng de bonen met de ui, 2 eetlepels olijfolie, het citroensap, de peterselie, zout en peper.

  6. Leg de tilapiafilet op 4 borden en schep er de mosterd-dillesaus over. Schep er de bonensalade bij en serveer met de aardappelen.